Long time no see, länge sen sist.

Mycket att göra i veckan som gått så det har inte varit läge att skriva, har inte hunnit med och dessutom har det inte hänt något.
Igår så skulle vi ha en liten Tacoafton. Jag har kollat lite på ett nytt märke, vi kör annars alltid Santa Marias tacosaker. Dessa nya saker har stått ute i gången så man sett dem varje gång man gått på ICA. Sagt och gjort vi skulle testa dem. Vi tog det sedvanliga, Taco spicy mix, guacamole mix, tacosalsa hot och taco salsa premium och hårt majsbröd.  Mixet till köttet smakade ingenting hur mycket vi än tog, guacamolemixet var bara starkt, smakade inget mer än starkt. Salsan var ingen höjdare den hellre. Buffalo Ranch hette märket. Inte ens vinet smakade bra ihop med det. Vilken besvikelse, det skulle vara så bra och dessutom utan socker.
 
 
Nä tacka vet jag Santa Maria.
 
 
 
 
Ikväll blir det en Ceasar sallad till kvällsvard och lite frukt sallad till melodifestivalen.
 
 
 
 
 
Idag köpte vi föresten en blender från OBH Nordica så nu kan vi mixa ihop en smoothie snabbt och lätt. Tog idag lite blåbär, hallon och jordgubbar, hällde på lite vanilj yoghurt och mjölk, swisch så hade vi en dryck som var väldigt god och mättande.

Kommentera här: