Lägenhet och Thaimat på riktigt

 Igår var vi och tittade på en lägenhet som Alexandra hade fått ett telefonsamtal om. Vi åkte dit för att kolla på den. Vi hade inte större förväntningar om den, den var säkert för dyr och den var säkert skabbig.
Men men, vi skulle titta. Väl där väntar vi på hyresvärden och fastighetsägaren. Han dyker upp i en fet Porsche och parkerar. Ut kommer värden. Vi skakar hand småpratar och går upp. När vi kommer in i lägenheten så är den bara så fin. Ljus genomgående lägenhet, ny renoverad överallt. Badrummet hade fått nytt klinkergolv och vitt kakel på väggarna, nytt badkar osv. Ett riktigt fint kök, bra alkov till sängen och ett härligt vardagsrum. Alexandra, jag och Christel blev stort överraskade, så snygg. för att göra berättelsen kort så tackade Alexandra ja till lägenheten idag, sa upp sin nuvarande lägenhet och ska skriva kontrakt imorgon. Snabba ryck. Inflyttning kommer att ske i november. Kul för stora dotter. Lilla dotter är säkert lite avundsjuk men hennes tur kommer väl.
 
Idag har det blivit en promenad i skogen och därefter hämtade vi mat, Thaimat hos Niyoms kök i Holmeja, F-N det är som i Thailand på rikyigt. GOTT. Det blev kyckling i röd curry, kyckling massaman och små vårrullar med dipp samt ris.
 
Thaifood på riktigt
 
 
 
Nu ska jag hotta (Kasta) mig i soffan med en kopp kaffe och lite tv.
 
Den som är nyfiken på livet får se vad morgondagen har att ge. Sussa gott mina vänner.