Happy birthday

Jaha, då har man vuxit och blivit ett år äldre. Känner mig faktiskt lika ung som i fredags. Ålder är bara en siffra och syns som ett skal på utsidan av kroppen, insidan så känns det som om man vore 25 och ibland blir man kallad barnrumpa, komplimanger känns det som.
Födelsedagen firades i all stillhet med fru och barn och svåger som oxå fyllde år, ja vi fyller samma dag med nio års skillnad. Igår var han oxå 25 år och galen. Vi käkade lite gott så som sevische med kräftor till förrätt och vitt vin. Till varmrätt blev det helstekt oxfilé och potatisgratäng till det drack vi Amarone och Valpolicella. Under tiden vi lagade mat så förfriskade vi oss alla på lite olika drinkar.
Till kaffet så hade jag gjort en liten cheese cake med lime och hallongelé.
Innan på dagen så var vi på Emporia, vårt nya köpcentrum ute på Hyllie i Malmö och slank in på Bolaget, tänkte jag skulle handla varsin present till Pate och mig, ja vi som fyllde. Köpte två flaskor Rom till oss, det var vi värda tycker jag. En flaska var från Venesuela och en var från Barbados. Så j-a goda, försvinnande goda får jag nog säga. Måste lära mig lite om drycken Rom och detta var en bra början.
Senare fram på kvällen åkte Patrik och barnen till stora staden Malmö för att rulla hatt på Pub, genast blev det tyst i huset och där satt jag och frun med all disk och tvn på. Natti, natti.
 
Idag skulle jag ut på äventyr, en överaskning till födelsegrisen. Visste inte alls vad som skulle ske bara att jag skulle klä mig lite anständigt. 10:30 åkte vi in till Hyllie för att hämta barnen och Stoffe, körde runt lite och till sist landade vi på Viktoria Park och dess Brasseri som heter Kalk. Yes, brunch, kanon brunch. Verkligen allt som man kan önska sig på ett smörgåsbord. Ägg och bacon, köttbullar och korv. Kallskuret såsom rostbiff, skinkor, korvar, kläggsallader. Sill, lax och ägg. Ostabord med kex och druvor och ett dessertbord med pannkakor, pannacotta och annat gott samt karameller. Kaffe och juice. Verkligen nöjd. Tack alla inblandade som tagit intiativet.
Nu sitter vi hemma och njuter och slappar en stund snart ska jag och Alexandra åka till Malmö Arena för att titta på Hockey, MIF mot Björklöven.